Tuotteet

Suomessa valmistettavien tuotteiden elegantit ja yksinkertaiset linjat antavat tilaa yhdisteltävyydelle

29/10/2020, Vaja Finland

VAJA Finlandin tavoitteena on luoda jokapäiväiseen arkeen käytännöllisyyttä ja kauneutta. Pinottavat, erikokoiset kahvikupit tasseineen ja lautasineen, kannut, purkit sekä pienet kupit luovat täydellisen pohjan esteettisille kattauskokonaisuuksille.

 

Käyttöä kestäviä keramiikkatuotteita sekä saman sarjan oheistuotteita

Suunnittelijana Fred Owrenin tavoitteena on ollut luoda aikaa ja käyttöä kestäviä laadukkaita posliinituotteita. Fredin luomien keramiikkatuotteiden elegantit ja yksinkertaiset linjat antavat tilaa koristeellisille kuvioille ja toisaalta taas mahdollistavat yhdisteltävyyden muihin kodin esineisiin ja halutessaan myös muihin astiasarjoihin.

Tuotevalikoimaamme kuuluu tällä hetkellä kuppi 0,3l, muki 0,4l, kannellinen purkki 0,3l, lautanen 17cm, kannu 1,5l sekä mini kuppi esimerkiksi sokerille tai vaikka lämpökynttilälle. Yksinkertaisuutta arvostavalle valikoimistamme löytyy tuotteet valkoisena ilman koristeita mutta saatavilla on myös lumoavat tuotteet Sirkus- tai Helmi-koristeilla. Kaikki tuotteet valmistetaan uunin, mikron ja astianpesukoneen kestävästä vitroposliinista.

 

VAJA_Finland_kannu

 

vajafinland_lautanen ja mini kuppi_Sirkus pun

 

Porvoossa valmistettavaa keraamista tuotevalikoimaamme täydentävät laadukkaat keittiöpyyhkeet, leikkuulaudat, leipälaudat sekä tiskiliinat, joita koristavat rakastetut kuosit keraamisista tuotteista.

 

VAJA_Finland_leikkuulauta_purkki

 

VAJA_Finland_leikkuulauta_keittiopyyhe_Sirkus

 

Nykypäivänä kattauksen ei tarvitse välttämättä koostua vain yhdestä astiasarjasta, johon vuosikymmenten aikana olemme ehkä tottuneet. Kaikki tuotteemme perustuvat samoihin selkeisiin ja harmonisiin muotoihin, jolloin tuotteita on helppo yhdistellä keskenään sekä värejä, että koristeita sekoittaen.

 

VAJA_Finland_Sirkus_Helmi

 

Onko sinulla tapana yhdistellä eri astiasarjoja toisiinsa, vai keräätkö uskollisesti yhtä sarjaa koko kattaukseen?