VAJA Finland lisää näkyvyyttään kotikaupungissaan Porvoossa avaamalla kesäkuun puolivälissä uuden myymälän Porvoon vanhaan kaupunkiin. Uusi myymälä sijaitsee paraatipaikalla vanhan kaupungin portilla, toukokuussa avanneen Runo-hotellin kanssa samassa rakennuksessa. Vajaan 40 neliön kokoisessa myymälässä tulee olemaan esillä koko VAJA Finlandin mallisto mukaan lukien 2-laadun tuotteita sekä uutuuksia, joita ei vielä ole muuten laajasti saatavana.

 

 

VAJA Finlandin oma myymälä Porvoon vanhassa kaupungissa on ollut yrityksen pitkäaikainen haave, joka on myös luonnollinen jatko yrityksen toiminnan kasvaessa. VAJA Finlandin tehdas ja tehtaanmyymälä sijaitsevat muutaman kilometrin päässä Porvoon vanhasta kaupungista, ja uusi myymälä tulee tavoittamaan entistä paremmin niin paikalliset kuin turistitkin.

 

  • Näemme, että Porvoo on kasvava ja kiinnostava matkailukohde, ja sen takia olemme innoissamme, että pääsemme Porvoon parhaalle paikalle luksustasoisen Runo-hotellin yhteyteen, VAJA Finlandin Johan Uunila

 

VAJA Finlandilla on luonnollinen yhteys Runo-hotelliin, sillä huoneet on varusteltu Vajan oman malliston astioilla. Laadukasta paikallista keramiikkaa myyvä putiikki on myös odotettu lisä Porvoon vanhan kaupungin myymäläkenttään. Sisäänkäynti uuteen myymälään on Välikadulta. Myymälä on auki kesällä päivittäin.

 

Shop-in-Shop-tehtaanmyymälät palvelevat Porvoon lisäksi Loviisassa, Lohjalla ja Nurmijärvellä. Myymälöissä on esillä laaja valikoima VAJA Finlandin keramiikkaa ja oheistuotteita, ja ne ovat suosittuja pistäytymiskohteita kesämatkojen varrella. Tehtaanmyymälöiden tarkat osoitteet ja aukioloajat löytyvät etusivun alalaidasta: https://vaja.fi/ Ostoksia voi tehdä helposti myös VAJA Finlandin omassa verkkokaupassa. Valikoituja tuotteita myy myös useat jälleenmyyjät, joiden lista on nähtävissä verkkosivuilla: https://vaja.fi/jalleenmyyjat/