Kolmessa hurmaavassa pastellinsävyssä saatava Välke-tarjotinsarja on kevään raikas uutuus. Muotoilija Jenna Tommilan suunnittelema kaunis ja ajaton Välke-kuosi on helposti yhdistettävissä muihin VAJA Finlandin keittiötuotteisiin. Suomessa valmistetut Välke-vaneritarjottimet sopivat arkeen ja juhlaan, ja niitä voi käyttää niin tarjoiluun, kattamiseen, maljakon alla kuin alustana öljypulloille tai kotitoimiston pientavaralle.

 

Herkullisen väriset Välke-tarjottimet sopivat niin kotiin kuin lahjaksi.

 

Jenna sai idean ajattomasta Välke-kuosista noin kahdeksan vuotta sitten, jolloin hän oli VAJA Finlandissa Loviisassa työharjoittelussa. Tuolloin Jenna sai tehtäväkseen suunnitella pakkauskuosin valaisimelle. Jenna haluisi luoda ajattoman kuosin, joka ei veisi liikaa huomiota pakkaukselta ja tuotteelta. Vuoden 2021 alussa Jennalle avautui mahdollisuus aloittaa VAJA Finlandilla vakituisena muotoilija, ja Välke-tarjotinsarja syntyi luonnollisena jatkeena vuosien takaiselle harjoittelujaksolle. Kahdeksan vuoden jälkeen Välke-kuosi on edelleen tuore ja ajanhenkinen.

 

Pieni tarjotin on oiva aamupala-alusta.

 

Alun perin mustavalkoiseksi suunniteltu kuosi näyttäytyy tarjottimissa kolmessa raikkaassa sävyssä: sitruuna, laventeli ja minttu. VAJA Finlandin keramiikkamallistossa tullaan myöhemmin näkemään myös mustavalkoista Välke-kuosia. Välke-sarjaan kuuluu kolme eri kokoista puutarjotinta, joista pyöreän halkaisija on 35 cm ja suorakulmaiset ovat kooltaan 27×20 cm ja 27×13 cm. Kotimaisesta koivuvanerista valmistetuissa tarjottimissa on melamiinipinta, ja ne ovat astianpesukoneen kestäviä.

 

Välke-tarjottimiet sopivat kesäjuomien tarjoiluun.

 

Vaneri- ja tekstiilituotevalikoima täydentää VAJA Finlandin keramiikkamallistoa, ja niitä toistuu samat kuosit ja tyyli. Eri hintaluokan keittiötuotteet tarjoavat jokaiselle jotakin, ja ne sopivat niin omaan kotiin kuin lahjaksi toiselle. Laadukkaat ja kotimaiset VAJA Finland -tuotteet ovat toivottu lahja valmistuneelle, hääparille, merkkipäivänä, tupaantuliaisiin tai vaikka mökkituliaiseksi. Astioita, tekstiileitä ja vanerituotteita on helppo yhdistellä keskenään ja niistä saa aikaan kauniita kattauksia.

 

Välke-tarjottimet ovat kaunis alusta purkeille ja koriste-esineille.