VAJA Finlandin tuotteet ovat sekä aikaa että käyttöä kestäviä ja osaltaan jo siksi voimme kutsua tuotantoamme vastuulliseksi. Hävikkiä tuotannossamme syntyy vähän, mutta kun sitä syntyy, se hyödynnetään tarkoin.

vajafinland_production-3_c_petri_anttila

 

Uutuutena verkkokaupassamme 2-laadun tuotteet, joita syntyy väistämättä

Hyvä muotoilu kestää aikaa – käsityön tinkimätön laatu ja viimeistellyt tuotantoprosessit yhdessä tarkoin valittujen raaka-aineiden kanssa muodostavat tuotteillemme halutun laatutason. Tämä saa tuotteemme säilymään myös seuraaville sukupolville laadukkaan keramiikan ollessa ikuista.

Porvoon tehtaamme valmistusprosessit käsityöstä koneelliseen antaa kuitenkin luonnollisesti tilaa inhimillisille, sattumanvaraisille ja joskus jopa selittämättömille virheille tuotteidemme tuotannossa. Toisinsanoen, keramiikan 2-laatua syntyy väistämättä, yleisimmin muotovirheiden vuoksi. Myös polttovaiheessa muodostuvat värivirheet tai pisteet lasitteen alla ovat syy miksi tuote ei täytä priimalaadun vaatimuksiamme.

Yleensä lähes huomaamattomat valmistusvirheet saavat kuluttajat tehtaanmyymälässämme kysymään miksi jokin tietty tuote on 2-laatua. Tämän vuoksi uskallamme ja haluamme tarjota nyt kaikille teille mahdollisuuden 2-laadun tuotteiden ostamiseen verkkokaupastamme olinpaikastanne riippumatta!

vajafinland_37_Sirkus_black

 

Myrkytöntä keramiikkamurskaa teiden alle ja tiilien valmistukseen

Väistämättä tuotannossamme syntyy ajoittain myös tuotteita, jotka eivät sovellu myytäviksi huomattavien virheiden vuoksi. Ne kierrätämme uudelleen niin kotimaisten tiilitehtaiden tiilien myrkyttömäksi raaka-aineeksi kuin asfaltin alle tuotettavaan murskeeseen. Tuotteidemme valmistuksessa syntyvää ylijäämävalumassaa käytämme puolestaan samaan tarkoitukseen tuotannossamme uudelleen ja tuotannosta poistetut, käytetyt kipsimuotit kierrätetään ja niistä valmistetaan kipsilevyjä.

Valitsitpa kattaukseesi ykkös- tai kakkoslaadun tuotteitamme, valintasi on vastuullinen ja sataprosenttisesti kotimainen!

Vaja-Finland-breakfast-pitcher-cup-saucer